Wat te doen bij overlijden

Codicil

Depositocontract

Leg uw uitvaartwensen vast in ons codicil


Het is geen plezierig onderwerp om er lange gesprekken over te houden, maar toch...

Het is zeker zinvol om één keer uitgebreid te praten over begraven, cremeren en verzekeren. Als u vragen heeft over bovenstaande onderwerpen stel ze ons gerust.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle facetten van begraven, cremeren en verzekeren.

Heeft u wel eens gedacht aan het afsluiten van een deposito contract (koopsom), waarmee u als het ware vóóruit betaalt voor later, uit onze praktijk blijkt dat dit vooral voor ouderen van belang en daarnaast is het tevens fiscaal aftrekbaar en dus belastingtechnisch zeer interessant!

Wij geven onze cliënten vaak het advies om hun wensen vast te leggen in onze administratie. Het is vooral voor nabestaanden van belang te weten wat er later moet gebeuren.
Vaak is er, zeker bij een onverwacht sterfgeval, bij nabestaanden niet bekend wat de wensen van de dierbare overledene waren omtrent zijn of haar uitvaart.

Daarom raden wij u aan het codicil in te vullen en naar ons te sturen. Desgewenst komen wij het bij u halen. Wij zenden u direct daarna een kopie.
Als u een ingevuld en ondertekend codicil aan Vervaart Uitvaartorganisatie retour stuurt, leggen wij dat vast in onze administratie. Wij sturen u een kopie terug en er wordt dan op het uitvaartpakket 5% korting gegeven na uw overlijden, mits u uw uitvaart laat verzorgen door Van Haren Uitvaartverzorging.

Het codicil is als PDF bestand of als Word document te downloaden
.
Het codicil moet handmatig ingevuld worden, anders is het niet rechtsgeldig!

Wij willen u hierover graag verder adviseren.

 

Vul een uitvaartcodicil van Vervaart Uitvaartorganisatie in, dan bent u ervan verzekerd dat uw nabestaanden weten hoe u uw uitvaart wilde.